WEDSTRIJD F.K-ST-Hasselt - Action 21 Charleroi  3 - 7   (1-3)

DATUM 26-03-2003  21:15

DOELPUNTEN 1' Almeida 0-1, 3' Soares 0-2, 8' Medina 0-3, 19' Asa 1-3, 23' Roukaerts 2-3, 27' Smolders 3-3, 28' Boukamir 3-4, 30' Almeida 3-5, 32' Soares 3-6, 39' Rosa Lima 3-7.

VERSLAG Na de vroege 0-3 leek zeven minuten na de rust een verassing in de laak toen Tim Smolders (ex-ZVKST) in de korte hoek raak trof en Selimovic steeds meer op de voorgrond trad. Binnen de minuut scoorde Action 21 tweemaal tegen en was de wedstrijd gespeeld. Charleroi maakt kans om toch nog de finale te spelen van de Europacup. De ploeg van Madrid zou inderdaad de wedstrijd tegen Action 21 verliezen door het opstellen van een speler die geel kreeg in het eerste kwalificatietornooi en zijn tweede geel in de halve finale zodat hij tegen Action 21 geelgeschorst was. De UEFA doet omtrent eerstdaags uitspraak. Met voor eventueel gevolg dat men met Action 21 - Playas de Castillon een heruitgave krijgt van de finale van vorig seizoen.